Gorzo oferă gratuit 2.000 de lucrări originale, imprimate manual, prin tehnica stencil

mai 11th, 2020 | By | Category: Postcard

În contextul care a exilat entropic și pandemic manifestarea creativității și expunerea artelor în sfera digitală, Gorzo ne readuce în dimensiunea reală a experienței directe și nemijlocite cu obiectul de artă. Motivația este una simplă: arta trebuie privită îndeaproape. Acest lucru devine aproape imposibil astăzi când suntem nevoiți să reprimăm exterioritatea. Accesul la arta din muzee, galerii și spații culturale este restricționat, iar experiența autentică, imersivă, a contactului cu expozițiile și obiectul de artă trece printr-o dislocare profundă.

Acum totul se petrece online. Ecologia delicată ce susține revoluția digitală pare a intra într-un soi de colaps, cu accent pe atenția care ne este raționalizată online pe multiple fronturi: familie, prieteni, muncă, preocupări, dorințe și aspirații, altfel spus, imagini, video-uri și texte.

Atunci când interacționăm cu arta online, caracterul intrinsec – acțional/sensibil -, strâns legat de experiența trăită când privim pe viu un obiect de artă, se reduce la acei câțiva centimetri pătrați ai ecranului și la dispoziția de a imagina în jurul lor. Această difuzie a întâlnirii poate fi ușor întreruptă de o altă notificare urgentă apărută din mediul virtual.

Dacă restricțiile ce decurg din conduita socială responsabilă și temerile actuale problematizează contactul direct cu expoziția, atunci Private Jet scrutează nevoia de reconsiderare a interacțiunii cu obiectele de artă expuse.

Împreună cu Gorzo propunem o expunere directă. O lucrare de artă autentică în propria casă, cu posibilitatea alegerii din douăzeci de forme ce aparțin bestiarului nou și iconografiei deja cunoscute ale lui Gorzo.

Trimitem expoziția la tine acasă. Spațiul tău va găzdui lucrarea primită.

Pentru unii dintre noi poate fi începutul colecției de artă, pentru alții prilej de rotunjire a ei. Regulile sunt aceleași: alege de pe site lucrarea dorită, introdu codul promoțional „PRIVATE JET” și completează formularul cu datele personale: o adresă de e-mail validă, nume, prenume, adresa poștală și o fotografie cu lucrarea instalată la tine acasă, trimisă către /SAC, după ce vei fi primit lucrarea.

Astfel, spațiul tău privat devine concomitent parte din spațiul expoziției și parte din lucrare. Private Jet reprezintă o acțiune-expoziție-rețea cu 2.000 de dispuneri diferite, reunite și montate într-o singură lucrare-acțiune.

Intră pe www.sac-agency.com

 

Alege-ți imaginea preferată din secțiunea Lucrări, introdu codul promoțional PRIVATE JET (pentru a beneficia de gratuitate) și completează formularul cu datele personale.

 

O persoană poate beneficia de o singură lucrare gratuită, achitând doar contravaloarea transportului lucrării.

 

În momentul în care intrați în posesia lucrării dorite, trimiteți o fotografie cu lucrarea pe peretele propriei case. – anunță www.sac-agency.com

Număr de vizualizări :687


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro