Dublă lansare de carte on-line

mai 26th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 28 mai 2020, ora 18.00, pe pagina de facebook a Asociației Universul Prieteniei,   va avea loc o dublă lansare de carte on-line, din Colecția „Modus vivendi”  : Liliana Albu, cu volumul „Iubirea ca o poezie” și Mihai Constantin Ticu, cu volumul „Albituri în roz”, prezentate de Vera Crăciun și Mihai Batog Bujeniță, membri ai  Uniunii Scriitorilor din România. Actrița Ina Paladi, de la Teatrul „Studio Lux Art” și  Florin Gorgos, student la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, vor susține un scurt recital de poezie din volumele lansate. Evenimentul va fi moderat de Rodica Rodean, preşedinta Asociaţiei „Universul Prieteniei” Iaşi.  Lansarea va fi sub forma unui scurt clip video, autorii fiind prezenți în mediul on-line, pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră.

www.facebook.com/groups/asociatiauniversulprieteniei/

 

Organizatori: Asociaţia „Universul Prieteniei” Iași,  în parteneriat cu Teatrul „Studio Lux Art”.

 

„Liliana Albu ne incită cu un titlu (Iubirea ca o poezie), în care cuvântul poezie este asemănat cu iubirea, ceea ce mă face să cred că poezia poate să plutească pe aripile iubirii. (…) Poeta iubirii ne invită discret, de la pagină la pagină, pentru a descoperi magia iubirii prin cuvânt”.

(Vera Crăciun)

 

„Mihai Constantin Ticu este un poet care chiar merită acest nume, nu neapărat prin prolificitatea operei  sale, una remarcabilă, pentru că în ultimii ani a editat mai multe volume, ci, în primul rând, pentru profunzimea creației sale, pentru frumusețea și armonia ei”.

(Mihai Batog Bujeniță)

 

 

 

Număr de vizualizări :636


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro