Teatrul Național din Timișoara începe luna aprilie cu o nouă „Întâlnire la voi acasă”

apr. 1st, 2020 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 1 aprilie 2020, de la ora 20,00 în deplin acord cu delicatețea, grația și efemerul pe care le întruchipează primăvara, Teatrul Național din Timișoara vă invită pe canalul YouTube la ”NOPȚI ALBE” , o fermecătoare adaptare după nuvela lui Dostoievski, o delicată confesiune despre iubire, fină ca un zâmbet. Regizorul italian Stefano de Luca îi aduce în povestea nopților albe pe actorii Mădălina Ghițescu-Petre, Călin Stanciu jr., Matei Chioariu, Andrea Tokai și Mirela Puia.

Pentru a viziona, urmați link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=MKT2m9VVkBU&feature=youtu.be

Date despre spectacol:

Distribuția: Mădălina Ghițescu-Petre, Călin Stanciu jr., Matei Chioariu, Andrea Tokai și Mirela Puia

Regia artistică Stefano de Luca

Traducerea Flavia Pantaleone

Scenografia Linda Riccardi

Light design Lucian Moga

Data primei reprezentații 30.06.2014

Înregistrările tuturor spectacolelor difuzate în premieră online vor rămâne active pe canalul YouTube  până pe 1 mai 2020.

Seria  „Întâlnirilor la voi acasă”, pe canalul YouTube al Teatrului Național din Timișoara va continua, vineri, cu spectacolul SCENE DINTR-O CĂSNICIE, în regia lui Radu Jude, respectiv duminică, cu PROMETEU ÎNLĂNȚUIT, regia Kokan Mladenović.

 

Număr de vizualizări :537


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro