Noi spectacole, în premieră online pe canalul YouTube al Teatrului Național din Timișoara

apr. 15th, 2020 | By | Category: Eveniment

Miercuri, vineri și duminică, Teatrul Național din Timișoara propune noi ”Întâlniri la voi acasă” pe canalul său YouTube.

”Ne revedem și-n această săptămână la voi acasă. La întâlnirea online de astăzi, miercuri, 15 aprilie, de la ora 20, de pe canalul YouTube al Teatrului Național, îi așteptăm pe toți copiii, indiferent de vârstă, să se joace cu Pinocchio. Pinocchio – păpușa cioplită cu drag de Gepetto dintr-o bucată de lemn – e cam mincinos și zvăpăiat,  trece dintr-o aventură într-alta, dar, pentru că în sinea lui e un băiețel adevărat, își descoperă sufletul și învață valoarea prieteniei și a iubirii.

Vineri, 17 mai, de la aceeași oră, 20, pe canalul său YouTube, în cadrul „Întâlnirilor la voi acasă”, Teatrul Naţional vă propune un spectacol despre credinţă, despre spirit şi despre încredere într-un loc al credinţei, al spiritului şi al încrederii. Iov, în excepţionala transpunere în versuri a poetului Şerban Foarţă, recreează povestea biblică a prea-iubitorului de Dumnezeu, greu încercat pentru devotamentul lui. Spectacolul a fost realizat în colaborare cu Episcopia Romano-Catolică de Timişoara și îl oferim în dar spectatorilor acum, în

Încheiem duminică, 19 aprilie, de la ora 20, pe canalul YouTube al Teatrului Național din Timișoara, această săptămână de sărbătoare. Copiii au din nou o întâlnire online, de această dată cu Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, într-o adaptare a basmului Fraţilor Grimm. Veveriţa şi Ursuleţul vor spune cea mai frumoasă poveste despre prietenie, povestea unei fete frumoase care şi-a găsit norocul acolo unde nu s-ar fi așteptat niciodată.

Vă reamintim că toate înregistrările spectacolelor difuzate pe canalul YouTube al Teatrului Național sunt disponibile până la 1 mai 2020.” – anunță Teatrul Național din Timișoara.

Fotografii: Adrian Pîclișan / TNTm

Număr de vizualizări :719


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro