Trupa Omul cu Șobolani aduce Fabrica de Păpuși la Doors Club

mart. 2nd, 2020 | By | Category: Postcard

Vineri, 6 martie 2020, Omul cu Șobolani – una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania – revine pe scena Clubului Doors pentru a promova cele mai bune piese ale albumului lansat anul trecut – FABRICA DE PĂPUȘI.

Cele 6 single-uri deja lansate – Căprioara Acerbă, Oglinzi, Binili Învinge, Vorbești În Somn, Iepurele Ateu și Proastă Ţestoasă sau Fabrica de Pãpusi – conturează un material discografic actual și energic, precum și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei care între timp a scos opt albume, a filmat peste treizeci de videoclipuri cu o abordare mereu nouă, susținând sute de concerte.
Omul cu șobolani se aflã la a treia generație de fani.

OCS înseamnă: Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas)

 

Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului.
Prețul biletelor este: 35 de lei (presale) și 40 de lei la intrare la eveniment.
Doors Club Constanța, Str. Traian, nr. 68A
Info: 0763 661 622

Număr de vizualizări :388


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro