Librăriile Cartier: Noaptea cărților deschise

mart. 4th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Editura Cartier împlinește 25 de ani.  Cu această ocazie, vineri, 6 martie 2020,  în Librăriile Cartier va avea loc Noaptea Cărților Deschise, ediția a XI-a. Cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68).  Librăriile vor avea un program prelungit: de la ora 9.00 până la ora 23.30. Autori Cartier vor fi în librării pentru autografe, recomandări.

Programul va conține, începând cu ora 18.15:

O seară de poezie de dragoste – sub genericul: (s)ex libris Cartier.

Topul cititorilor Cartier: cele mai bune 25 de cărți în 25 de ani ai Editurii Cartier (5 domenii: literatură română, literatură străină, carte de istorie, carte de referință & albume, carte pentru copii). 25 de premii pentru participanții la top.

Scriitori de top vor recomanda cărți de raftul întâi.

Decernarea Premiului Om de Cuvânt 2019. Omul de Cuvânt 2019 va fi ales din cei cinci finaliști în seara de vineri, 6 martie, la Librăria din Centru.

Nominalizări:

Vitalie Ciobanu, scriitor

Nina Corcinschi, critic literar

Dumitru Crudu, scriitor

Victoria Cușnir, jurnalistă radio

Andrei Ţurcanu, critic literar și poet

 

 

 

Laureații Om de cuvânt: Vladimir Beșleagă (2013), Maria Șleahtițchi (2014), Lucia Țurcanu (2015), Dorin Recean (2016), Eugen Lungu (2017), Mariana Jitari (2018), Vasile Romanciuc (2020).

Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

 

Număr de vizualizări :663


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro