Editura ALL lansează campania de precomenzi pentru ”Post-Scriptum”, de Cecelia Ahern

mart. 31st, 2020 | By | Category: Agenda de carte

”Post-Scriptum”, continuarea bestsellerului internaţional ”P.S. Te iubesc” al autoarei irlandeze Cecelia Ahern, este disponibil pentru precomandă pe site-ul Editurii ALL: www.all.ro/post-scriptum.html. Volumul poate fi comandat în avans cu o reducere de 20%, iar livrarea se va face începând cu data de 13 aprilie 2020. La 15 ani de la apariția cărții-fenomen P.S. Te iubesc”, Cecelia Ahern deschide o nouă fereastră către viața lui Holly. Continuarea romanului de debut al Ceceliei Ahern o surprinde pe Holly la șapte ani de la moartea lui Gerry. Cu șase ani în urmă, a citit ultima dintre scrisorile pe care i le-a lăsat soțul ei. Datorită acestor mesaje extraordinare, a deprins curajul și puterea de a face față pierderii lui. A învățat să zâmbească din nou, să danseze, să cânte și chiar să iubească, regăsindu-și bucuria de a trăi. Atunci când este contactată de membrii Clubului P.S. Te iubesc, se teme că suferința și dorul o vor copleși din nou. Inspirați de gestul lui Gerry, mai mulți oameni ce suferă de boli în stadiu terminal au format acest club, iar acum îi cer ajutorul lui Holly pentru a le lăsa în urmă mesaje celor dragi. Holly este conștientă că acceptând să le ofere ajutorul va porni pe un drum dificil.

Post-Scriptum îmbracă forma unui roman înduioșător, cu un mesaj optimist: în fața pierderii și a suferinței, generozitatea și iubirea reprezintă cel mai eficient tratament.

„O poveste emoționantă, istorisită cu mult umor și cu optimism. Scriitura Ceceliei Ahern este sinceră și empatică, captivând cititorul de la primele rânduri.“ – Irish Times

 

Cecelia Ahern s-a născut în 1981 la Dublin și este fiica lui Bertie Ahern, fost prim-ministru al Irlandei. Cecelia consideră că de la tatăl său a moștenit puterea de muncă. A studiat jurnalism și comunicare la Colegiul Griffith din Dublin, dar după absolvire, în loc să pornească în căutarea primului ei job în domeniu, scria deja primele capitole din ceea ce avea să devină fenomenul P.S. Te iubesc. În scurt timp de la lansare, romanul a devenit bestseller international, iar în 2007 a fost ecranizat cu Hilary Swank și Gerard Butler în rolurile principale.

 

Toate cărțile Ceceliei Ahern au fost la fel de bine primite și s-au vândut în peste 50 de țări în mai mult de 25 de milioane de exemplare.

 

Număr de vizualizări :689


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro