Campania „Cărțile ne dau viață”

mart. 17th, 2020 | By | Category: Postcard

Alături de ieșeni din 1949, Librăriile SEDCOM LIBRIS nu își abandonează nici în această perioadă cititorii. De pe 17 martie până pe 17 aprilie 2020, în cadrul Campaniei „Cărțile ne dau viață”, SEDCOM LIBRIS Iași alege să le aducă ieșenilor cărțile preferate direct acasă.

Având încheiate parteneriate cu majoritatea editurilor și furnizorilor de papetărie din țară, Librăriile SEDCOM LIBRIS dețin un bogat fond de carte și papetărie pentru un public diversificat și cu gusturi rafinate.

În acest context, în perioada 17 martie – 17 aprilie 2020 (cu posibilitate de prelungire), ieșenii pot comanda cărțile și produsele de papetărie dorite de pe platforma online www.portokal.ro și le pot primi acasă. Comenzile vor fi prelucrate cu promptitudine pentru ca toate cărțile dorite să ajungă cât mai repede la destinație!

Număr de vizualizări :543


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro