spot_img

Andrea Filip, despre „Reprogramarea subconștientului”, în cadrul conferinței Transcendis „Fundamentele evoluției personale”

Vinovăția, furia, frustrarea sunt doar câteva dintre emoțiile negative ale căror surse interiore neconștientizate ne afectează imaginea de sine, ne limitează potențialul, ne aduc multă suferință și ne pot chiar îmbolnăvi. Cum se întâmplă acest mecanism, la nivelul psihicului nostru, și cum putem să lucrăm cu noi înșine pentru o relație echilibrată cu sinele și cu ceilalți, explică Andrea Filip, autor, coach și maestru Theta Healing pe 22 martie 2020, în cadrul conferinței Transcendis Fundamentele evoluției personale. Andrea va aborda, pentru cei prezenți, tema „Reprogramarea subconștientului”, pornind de la faptul că subconștientul nostru este pilotul automat responsabil pentru cel puțin 90% dintre gândurile, emoțiile și acțiunile noastre din fiecare zi. „Cu toții avem un psihic, dar nu toți știm ce să facem cu el. Și nu toți îi cunoaștem structura, arhitectura. Este foarte important să începem să ne informăm despre aceste lucruri, pentru că în subconștientul nostru se află atât un mare rezervor de putere, cât și de limitare a vieții noastre. Când reușim să identificăm blocajele și convingerile noastre limitative, traumele, lucrurile care ne împiedică se ne bucurăm de existența noastră și apoi învățăm să ne eliberăm de ele, atunci viața noastră se va transforma”.

Adresată publicului larg, conferința Transcendis „Fundamentele evoluției personale” își propune să creeze un spațiu confortabil pentru toți cei interesați de subiectul dezvoltării și evoluției personale. Evenimentul le va oferi participanților peste 6 ore de informații și aplicații pentru facilitarea procesului de autocunoaștere, exerciții practice de conștientizare și reechilibrare emoțională, tehnici de gestionare a emoțiilor, metode de eliberare a stresului, noțiuni de psihologie și mindfulness și, nu în ultimul rând, întâlnirea cu 5 experți în dezvoltare personală, artă și psihologie.

Alături de Andrea, pe 22 martie, la Hotel Caro din București vor fi prezenți și actorul și profesorul universitar Adrian Titieni, prof. dr. Matei Georgescu, autor, profesor universitar, cu studii masterale în Antropologie și doctorale în Psihopatologie Fundamentală şi Psihanaliză, dar și în Filosofie, Horia Francisc – Țurcanu, scriitor, editor, terapeut și consilier transpersonal, fondator al Școlii Maestrului Interior și al Centrului de Dezvoltare Personală Integrală „Călătoria Inimii” și George Petre, co-Fondator și Director de Programe al Asociației Alethea/Centrul Anahata, Președintele Asociației Buddhiste Theravada Romania, Bachelors of Science (Electrical Engineering) la Cornell University, deținător al unei diplome din programul MBA Kellogg Graduate School of Management la Northwestern University.

Andrea Filip este autor, trainer, coach, antreprenor, fondator a două companii de succes în domeniile servicii și educație. Deține un Master în Psihanaliză, Master și Certificate of Science ThetaHealing.

Din 2012 predă cu pasiune Theta Healing, o metodă de lucru cu subconștientul uman al cărei scop este eliberarea programelor limitative. Educația ei formală cuprinde psihanaliză, științe economice, design ambiental, informatică. Acestor domenii li se adaugă sute de ore de formare în spiritualitate, dezvoltare personală și business. Andrea este, de asemenea, fondator al primului Centru de Carieră din România, în Timișoara, contribuind astfel dezvoltarea a mii de studenți și al programului „Fabrica de Antreprenori”, care a contribuit la dezvoltarea a peste 600 de absolvenți între 2009 si 2016. A livrat peste 3000 de ore de training în aria de dezvoltare personală, autocunoaștere și reprogramarea subconștientului/inconștientului  și este și autor al cărții „Regăsește-ți strălucirea”.

 

Toate temele conferinței pornesc de la blocajele noastre emoționale, astfel că în cadrul evenimentului vor fi prezentate și subiectele „Introducere în tehnica și arta actorului”,Furia, vinovăția și alte emoții în relații”, „Transformarea vieții prin prezență”, „Introducere în mindfulness, meditație și antrenamentul minții”. Conferința va avea loc  duminică, 22 martie 2020, la Hotel Caro din București, pe str. Barbu Vacarescu 164A, sect. 2, București. Mai multe detalii legate de condițiile de participare à pe site-ul https://transcendis.ro/

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508