Stand Up Comedy – Mincu, Maria Popovici & Banciu la Doors Club

feb. 24th, 2020 | By | Category: Postcard

Joi, 27 februarie 2020, Doors Club din Constanța îți oferă DOUĂ spectacole de stand-up comedy cu savuroșii Mincu, Maria Popovici și Banciu cu orele de acces după cum urmează: primul show 18.30 și al 2-lea, cu ora de acces 21.30.

”Vino să râzi și să te binedispui!

Mariei nu îi mai tace gura, acum că a luat-o Mincu în sfârșit de nevastă și vorbește despre nunta anului. Adică a ei. Cel puțin așa crede ea. Mincu are tot felul de teorii noi despre societate, relații interumane și extraumane. Evident că e nelipsit Banciu, care, în deschiderea show-ului, te poartă prin toate experiențele sale penibile, care numai lui i s-ar putea întâmpla. Sau cel puțin așa crede el. Mai exact, avem 75 de minute din viețile noastre de împărtășit cu voi! Vă lăsăm să râdeți cât vreți dar vă recomandăm să vă fi serbat majoratul înainte să veniți, căci felul în care punem noi problema, nu e pentru toată lumea.
Vă așteptăm joi, 27 februarie, la Doors Club. Prețul unui bilet este 50 de lei în avans și 60 de lei la intrare. Biletele pentru al doilea show, cel de la 21.30 se pun în vânzare luni, la sediul clubului. Info: 0763 661 622.”- anunță Doors Club.

 

 

Număr de vizualizări :399


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro