”Sarmale cu dragoste” la Doors Club

feb. 17th, 2020 | By | Category: Postcard

Joi, 20 februarie 2020, ești așteptat la teatru, la Doors Club.

”Pentru că românii au o vorbă: „Iubirea trece prin stomac”, ne-am gândit să vă oferim „SARMALE CU DRAGOSTE”, o comedie spumoasă cu Victoria Dicu și Nicodim Ungureanu.

„SARMALE CU DRAGOSTE” este un amestec de iubire, tandrețe, și… picanterie, învelite în foi suculente de umor și bună dispoziție, o comedie romantică, în care iubirea se poate bucura de happy end și ține până la adânci bătrâneți.

Un spectacol cu un el și o ea, trecuți de prima tinerețe, cei doi ajung să se cunoască în sala de așteptare a unui cardiolog. Pe lângă boala de inimă, îi unește pasiunea pentru fumat, cafea, dar, mai ales, pentru sarmale…

Durată: 1h 20 min
Preț bilet: 35 de lei
Biletele se pun în vânzare luni, 17 februarie, la sediul clubului, Str. Traian, nr. 68A. Program vânzări bilete: de luni până vineri, de la 12.00 la 20.00.

Info: 0763661622.”- anunță Doors Club.

Număr de vizualizări :529


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro