Marele Maestru Internațional Mihail Marin va susține un simultan de șah la Festivalul de Șah Corporate Pallas Athena

feb. 20th, 2020 | By | Category: Postcard

Aflat la cea de a doua ediție, Festivalul de Șah Corporate PALLAS ATHENA se îmbogățește cu două concursuri: de pictură și eseistică/ articole pe teme de șah / despre șahiști; un simultan oferit participanților de către Marele Maestru Internațional Mihail Marin, Premiul vitamin aqua – 1000 lei numerar pentru câștigătorul individual – Locul 1 pe masa 1. Concursul de eseuri / articole, având ca obiective atât promovarea autorilor înscriși în concurs cât și promovarea jocului de șah, este destinat filologilor, scriitorilor, jurnaliștilor, bloggerilor, șahiștilor, consultanților în afaceri, filozofilor și oricăror persoane interesate. Concursul se referă la un articol pe teme de șah – minim 1.500 cuvinte – maxim 3.500 cuvinte.

Un alt obiectiv este stimularea domeniului eseistică / jurnalism / content-writing prin oportunitatea oferită autorilor de a-și valorifica munca prin vânzarea (cesionarea drepturilor de autor) articolelor înscrise în concurs.

 

Organizatorii vor efectua o selecție a aplicanților (maxim 40) acceptați în concurs și o vor publica la data de 04.03.2020. Vârstă minima acceptată – 21 ani împliniți în 2020.

 

Detalii: https://cezariulian.ro/concurs-articole-teme-șah/

 

Organizarea concursului de pictură în cadrul Festivalului de Șah Corporate Pallas Athena are ca obiective atât promovarea artiștilor înscriși în concurs cât și promovarea jocului de șah.

Un alt obiectiv este stimularea dezvoltării domeniului artistic prin oportunitatea oferită artiștilor de a-și valorifica munca prin vânzarea operelor înscrise în concurs.

 

 

 

Concursul presupune organizarea unei expoziții colective la locația și pe perioada evenimentului de business Festivalul de Șah Corporate Pallas Athena.

Organizatorii vor efectua o selecție a aplicanților (maxim 25) acceptați în concurs și o vor publica la data de 04.03.2020. Vârstă minima acceptată – 21 ani împliniți în 2020.

 

Detalii: https://cezariulian.ro/concurs-pictură-teme-șah/

 

Marele Maestru Internațional Mihail Marin, Campion Național, Medaliat cu bronz la Olimpiada de șah 1988, autor de articole și cărți pe teme de șah, premialt de trei ori “Cartea Anului” la nivel mondial, secondant și colaborator Judit Polgar 2005, s-a înscris în concursul de eseistică, iar soția domniei sale, Mariya Yughina a aplicat la concursul de pictură.

 

 

Număr de vizualizări :467


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro