Marcian Petrescu & Trenul De Noapte, pe scena clubului Doors

feb. 5th, 2020 | By | Category: Postcard

Duminică, 9 februarie 2020, la Doors Club, în Constanța, Marcian Petrescu și Trenul de Noapte aduc fanilor unul dintre cele mai frumoase concerte de blues, mai exact: „dependență, povești, descântece și drifturi în cheie de blues”.Evenimentul face parte din turmeul „20 de ani în slujba blues-ului și a muzicuței”.

Marcian Petrescu a susținut până la ora actuală aproape 1000 de concerte fie alături de Trenul de Noapte, fie împreună cu alți mari artiști romani sau străini precum: Sugar Blue, Charlie Musselwhite, Rick Estrin, Billy Branch, The Original Blues Brothers, Kenny Neal, Jonathon Boogie Long, Oscar Benton.

La concertul de duminică, 9 februarie, Marcian Petrescu va aduce pe scenă o serie de piese unice, multe dintre ele inedite, care vor impresiona iubitorii muzicii blues.

 

Componența formulei Marcian Petrescu & Trenul De Noapte este: Marcian Petrescu – muzicuță, voce, texte; Mihai Tacoi – chitară, backing vocals; Matei Puscaru – bas și Vali Vatuiu – tobe.

Prețul biletelor este 30 de lei (presale) și 35 de lei la intrare la eveniment. Biletele s-au pun în vânzare la sediul clubului, Str. Traian, nr. 68A. Info: 0763 661 622.

 

Număr de vizualizări :569


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro