Lansare de album pentru The Mono Jacks la Constanța

feb. 11th, 2020 | By | Category: Postcard

Vineri, 14 februarie 2020, trupa The Mono Jacks va lansa la Doors Club, noul album de studio – Gloria.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a adunat până acum o bogată experiență de live atât în cluburi, cât și la mari festivaluri. Single-urile, „Un sfert de secundă” și „1000 de DA”, care se regăsesc pe  albumul de studio „Ușor distorsionat” lansat de trupă în toamna anului 2017, continuă să magnetizeze numeroși fani.

Despre noul album, Gloria, Doru Trăscău ne spune: „Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?”

Componența The Mono Jacks este: Doru Trăscău (voce, chitară), Andrei Zamfir (chitară), Cristian Chiru (bass) și John Ciurea (tobe).

Asadar, „1000 de DA”, într-„un sfert de secundă”! –  vineri, 14 februarie,  trupa The Mono Jacks va lansa la Doors Club, noul album de studio – Gloria. O colecție de gânduri și emoții puse pe note, un concert de care te vei indrăgosti imediat.

 

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei. La intrare la eveniment, prețul biletului este 50 de lei. Info: 0763 661 622.

Număr de vizualizări :579


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro