La Doors Club vin Niște Oameni

feb. 3rd, 2020 | By | Category: Postcard

Joi, 6 februarie 2020, de la ora 19,00, ești așteptat la Doors Club, în Constanța să te vezi ca să râzi cu (sau de) Niște Oameni.

Cu niște cariere încă neîncepute, dar, totuși, aproape de final, cu o încredere oarbă și o pasiune pentru umor (și fin și de ultimă speță), #NișteOameni reprezintă un grup folcloric diversficat în ceea ce privește atât orientarea sexuală, cât și zona de baștină.
La ei pe YouTube veți regăsi un „podcast”, adică o oră din viața lor în care se strâng la masă și discută subiecte de foarte mare interes. Și-au luat angajamentul de a posta și alte videoclipuri super ultra mega amuzante, care vor face trimitere la problemele din societatea noastră, dar mai vedem.

Niște oameni susțin că nu au cum să fie misogini pentru că au si o femeie în grup. Șah mat. 🙂

Poate i-ai mai văzut pe la open mic-uri, poate prin deschideri, poate pe internet, poate deloc. NișteOameni sunt Drăcea, Băra, Mitran, Virgil, Mirică și Luiza. Dacă vrei să știi care-i care, aruncă un ochi la ei pe YouTube: https://bit.ly/2tgBuQ5

Hai pe 6 februarue de la 19:00 în Doors Club ca s-arunci cu flori în sau după ei.
Intrarea costa doar 25 de lei, în speranța că o să facă rost de bani de bere și să se întoarcă în București.

Info: 0763 661 622

 

 

Număr de vizualizări :520


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro