Din 1 martie, HISTORY transmite în premieră un serial documentardespre„Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”

feb. 26th, 2020 | By | Category: Postcard

HISTORY® difuzeză în premieră și în exclusivitate, din 1 martie 2020,în fiecare duminică, de la ora 21:00 serialul documentar„Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”, care surprinde poveștile unorbranduri vizionareprecumHeinz, Kellogg, Post și McDonald’s, care au transformat complet sectorul alimentar american. Acesteaau contribuit decisiv la modul în care Statele Unite ale Americii au pus bazele unei industrii alimentare revoluționare.

După Războiul Civil a avut loc o revoluție condusă de antreprenori cu perspectivă, care au forțat limitele inventivității și au fondat afaceri care auschimbat această industrie. Pe măsură ce o nouă eră consumeristă se întrezărea, acești antreprenori și-au asumat riscuri și au lansat businessuri care au implicat tehnologiiinovatoare pentru acea perioadă, redefinind sectorul alimentar, darmai mult decât atât,obiceiurile alimentare ale întregii planete.

Documentarul„Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”este o punere în scenă a unor momente cheie din evoluția acestor magnați din sectorul alimentar, rivalitățile dintre aceștia, dar și modul în care au salvat economia americană. Nume precumWill Kellogg, Henry Heinz, Milton S. Hershey, frații McDonald’s sau frații Marsau ajuns să construiască imperii in domeniu, au ajutat la câștigarea Războaielor Mondiale și au schimbatpeisajul american pentru totdeauna.

Trailerul oficial al serialului poate fi urmărit aici.

 

Despre HISTORY®

HISTORY®este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY®reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY®provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY® a fost lansată în 1995 șiajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi. HISTORY®reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks.

Televiziunea HISTORY® este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Digi, Telekom, UPC Vodafone, Akta-DCS, Orange TV.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

 

 

Număr de vizualizări :573


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro