Cinci experți în dezvoltare personală, artă și psihologie răspund la conferința Transcendis „Fundamentele evoluției personale”

feb. 17th, 2020 | By | Category: Postcard

„Trăim vremuri absolut extraordinare, în care dificultățile sunt pe măsura șanselor noastre de a schimba totul. De felul în care modelăm lumea noastră interioară depind toate relațiile noastre cu ceilalți oameni, cu situațiile, cu orice configurație de realitate”, explică Horia Francisc – Țurcanu, autor, fondator al școlii Maestrului Interior și unul dintre cei cinci speakeri ai conferinței Transcendis Fundamentele evoluției personale, care va avea loc  duminică, 22 martie 2020, la Hotel Caro din București. Pornind de la principiul reconectării cu noi înșine, evenimentul dedicat cunoașterii de sine îi reunește într-o singură zi pe unii dintre cei mai cunoscuți autori, traineri și coachi români în domeniul dezvoltării personale, actoriei, psihologiei și spiritualității, cu un scop comun: acela al evoluției personale, pentru o viață împlinitoare.

Alături de Horia Francisc – Țurcanu vor fi prezenți la eveniment Matei Georgescu, autor, psihoterapeut și profesor universitar, Adrian Titieni, actor și profesor universitar, Andrea Filip, autor și instructor Theta Healing, George Petre, instructor mindfulness și meditație care propun subiecte esențiale și aplicații practice, structurate în cinci teme principale: „Furia, vinovăția și alte emoții în relații”, „Introducere în tehnica și arta actorului”, „Transformarea vieții prin prezență”, „Introducere în mindfulness, meditație și antrenamentul minții” și „Reprogramarea subconștientului”.

Timp de 6 ore, cei cinci speakeri pregătesc, de asemenea, exerciții pentru facilitarea procesului de autocunoaștere, învățându-i pe participanți cum pot diminua stresul din viața de zi cu zi, cum pot gestiona emoțiile negative într-un mod echilibrat și cum pot dezvolta o mai bună comunicare cu cei din jur. Mai multe detalii despre conținutul și dezvoltarea temelor pot fi aflate chiar de la ei, într-un material video realizat special pentru această ediție a conferinței https://youtu.be/JHlCTB5ONn8.

Am descoperit, în decursul ultimilor 15 ani, foarte multe instrumente de autocunoaștere și evoluție personală. Viața poate fi trăită mult mai ușor, cu mai multă bucurie și mai puțină încrâncenare, prin simpla orientare a atenției spre universul interior. Și pentru că acest lucru ține de conștientizare și de exercițiu personal, ne dorim să oferim și să împărtășim atât informații, cât și tehnici utile cu toți cei care simt că au nevoie de mai mult echilibru emoțional și claritate mentală. Prin temele abordate la conferință, cei cinci invitați ai noștri vor explica și exemplifica, pe înțelesul tuturor, cum ne putem schimba perspectiva spre a fi mai bine în fiecare zi”, declară Oana Merișescu, ambasador Transcendis.

 

Adresată publicului larg, conferința Transcendis „Fundamentele evoluției personale” își propune să creeze un spațiu confortabil pentru toți care sunt interesați de subiectul dezvoltării și creșterii personale, alături de experți în domeniu. Evenimentul din data de 22 martie va avea loc la Hotel Caro, pe str. Barbu Vacarescu 164A, sect. 2, București, iar cei care doresc să afle care sunt condițiile de participare pot accesa site-ul https://transcendis.ro/

Număr de vizualizări :755


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro