Artmedia “vă servește” cu teatru la Timișoara

feb. 28th, 2020 | By | Category: Postcard

Fundația Culturală Artmedia vă adresează o invitație triplă la teatru. Cei mai îndrăgiți actori vin să încânte publicul timișorean, cu piese de comedie și povești emoționante.

CU CE VĂ SERVESC?

 

În rolul principal: Maia Morgenstern, actrița care a câștigat „Premiul Academiei Europene de Film pentru cea mai bună actriță europeană”.

 

Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugene Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasă comedie de situație. O clientă care nu știe „intre ce și ce” să aleagă din vastul meniu… o chelneriță care vrea să-i ofere tot, „și aia, și cealaltă” și nu poate să se hotărască la un singur produs și… Dumnezeu… CU CE VĂ SERVESC? se regăsește în viața noastră de zi cu zi, în dilemele noastre, în fricile noastre, în asemănările noastre. Suntem suma alegerilor pe care le facem.

LINIȘTE! SĂRUT. ACȚIUNE!

Teatrul Odeon și Fundația Artmedia vă dezvăluie culisele turnării unui film de dragoste în savuroasa comedie „Linişte! Sărut.Acţiune!”.

În rolul regizorului căruia îi scapă totul de sub control: Pavel Bartoş.

Împărţit în trei episoade, piesa este despre ce se întâmplă înaintea începerii unei filmări. Ce se petrece în minţile şi sufletele actorilor, echipei tehnice şi a regizorului. Spune pe scenă povestea unui film, ce se consumă până să înceapă.

COPILUL LUI NOE

Artmedia aduce la Timișoara o reprezentație de o forță deosebită a teatrului Metropolis.

Regizoarea Chris Simion-Mercurian ne propune din nou o poveste emoţionantă, o ţesătură cu tuşe fine ce sondează universul unui copil evreu forţat să se ascundă de invazia nazistă.

Fiecare dintre noi poate tezauriza şi, mai ales, transmite şi împărtăşi acea “colecţie” imaterială a bogăţiei spiritului. Şi fiecare dintre noi poartă cu sine o “arcă”, asemeni lui Noe. Mai presus de orice religie sau etnie, există un îndemn care vorbeşte despre solidaritate şi solidarizare, despre asumarea unei reponsabilităţi pe care o avem în orice ceas pentru semenii noştri.

 

Biletele pentru cele trei spectacole s-au pus în vânzare la casieria Operei Naționale, la casieria Filarmonicii Banatul și online în rețeaua IaBilet.

 

 

Număr de vizualizări :873


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro