A doua ediție a Clubului de Poezie la Doors Club

feb. 8th, 2020 | By | Category: Eveniment

Marți, 11 februarie 2020, la Doors Club, în Constanța, va avea loc a 2-a ediție a Clubului de Poezie, eveniment consacrat artiștilor tomitani – actori, poeți, muzicieni și oferit publicului larg, însetat de frumos. Clubul de Poezie invită la fiecare ediție câte un actor pentru a recita din lirica națională sau universală. Pe 11 februarie, este invitat Andu Axente, actor al Teatrului de Stat Constanța, o voce puternică și încărcată de patos. Tematica ediției este #Dragostea, având în vedere apropierea „Zilei Îndrăgostiților” (14 februarie) și a sărbătorii românești, „Dragobete” (24 februarie). „Dragobete” reprezintă un nume asociat cu personajul din mitologia populară românească, „zeu tânăr al Panteonului autohton”,  „patron al dragostei și bunei dispoziții pe plaiurile românești”, fiind identificat, de asemenea, cu zeul dragostei în mitologia romană, #Cupidon și cu #Eros, zeul iubirii din mitologia greacă.

Daniel Iancu și Mariana Butnaru vor încânta publicul cu savuroasele lor melodii, precum „E armonie în casa noastră” sau „Mii de smaralde”… „M-a iubit o doamnă brună”, dar și, scuzați titlul, „Un porc și o lichea”.

Proiectul „Clubul de Poezie” a debutat pe 14 ianuarie 2020, evenimentul fiind consacrat Zilei Culturii Naționale. Ca invitați: actrița Mădălina Petrencu și pianistul Dorian Pîrvu, membru al trupei Mike Godoroja & Blue Spirit. Întâlnirea s-a dovedit a fi una de succes, participând un public extrem de numeros.

Intrarea este liberă, pentru că liberi suntem să iubim și să împărtășim sentimentele noastre frumoase. Dar, dacă vreți să achiziționați volume de Poezie, albume sau alte ghidușii artistice, luați cu voi și vreo 2-3 galbeni, vorba vine ca să nu răbdați nici de foame, nici de sete, nici de cărțile de Poezie sau albumele de muzică prezentate acolo.

Clubul de Poezie este un proiect marca Doors Events, organizat și coordonat de poeta Amelia Stănescu, eveniment ce se desfășoară o data pe lună, în Clubul Doors din Constanța, str. Traian, nr 68A. Info: 0766 057 078.

 

Număr de vizualizări :904


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro