Zilele Doors Club Constanța: Concert GOLAN

ian. 22nd, 2020 | By | Category: Postcard

Începând de joi, 23 ianuarie 2020, timp de 4 zile, clubul Doors din Constanța va sărbători cei 14 ani de activitate. Pe 23-26 ianuarie 2020, publicul constănțean are întâlnire cu Golan, Argatu și Moș Martin, Mihai Mărgineanu și Banda veselă și Silviu Covaci – 4 zile de sărbătoare pentru 14 ani petrecuți împreună!

 

Provenind din medii muzicale diferite, membrii trupei Golan și-au creat împreună un sound specific cucerind iremediabil piața muzicală. Cu o gamă largă de instrumente, atât în recitalurile live, cât și în studio, orice concert Golan are forța de a se evidenția și impune încă de la primele momente. Format în 2014, grupul a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni pe scena muzicii electronice din România.

Simplă, originală, dar complexă în senzațiile pe care le transmite, muzica celor de GOLAN reprezintă în industria muzicală autohtonă “a human touch for today electronic music”.
Cu un sound diferit la fiecare concert, întâlnirea cu cei de la GOLAN este una unică și provocatoare. Vineri, 24 ianuarie, de la ora 23:00, la #DoorsClub!

Prețul unui bilet este 60 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Info: 0763 661 622.

 

Număr de vizualizări :588


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro