The Mono Jacks prezintă „Gloria”, primul single de pe noul album ce va avea lansarea la Arenele Romane

ian. 17th, 2020 | By | Category: Postcard

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ de pe scena muzicală românească, The Mono Jacks, a lansat piesa ,,Gloria”, primul single de pe noul album de studio, care poartă același titlu. Evenimentul de lansare a noului album va avea loc sâmbătă, 8 februarie 2020, la Arenele Romane din București (cort încălzit). Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00.

The Mono Jacks – Gloria (official audio)

https://www.youtube.com/watch?v=hPLWvtDgCow

Stream & download ► https://smarturl.it/tmj-gloria

 

„Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutare a unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce aș vorbi despre glorie dacă nu cumva din dorința ca tu să-ți aduci aminte de numele meu?”, a declarat Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks.

 

Biletele pentru concertul de lansare din 8 februarie, de la Arenele Romane,  se găsesc, în avans, pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet. Prețul unui bilet pentru presale (până pe 31 ianuarie) este de 80 de lei, iar apoi, până pe 8 februarie,  poate fi achiziționat la prețul de 100 de lei. La intrarea la eveniment, în limita locurilor disponibile, biletele de acces vor costa 110 lei. Detalii pe www.themonojacks.com și http://fb.com/themonojacks.

Număr de vizualizări :657


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro