Intervenție chirurgicală fără precedent la Clinica de Implantologie Lorelei Nassar

ian. 29th, 2020 | By | Category: Postcard

În data de 25 ianuarie, în București, la Clinica de Implantologie Lorelei Nassar, a avut loc o premieră națională în domeniul implantologiei. Dr. Lorelei NASSAR, specialist cu o experiență de 25 de ani în chirurgie și implantologie, a efectuat cu un profesionalism desăvârșit, prima intervenție de acest gen din România, intervenție ce constă în inserarea unor implanturi dentare expandabile care, după operație, capătă formă piramidală. 

Dispozitivul unic și inovator poartă denumirea de „PYRAMIDION” și a fost inventat în Israel, țara hi-tech, fiind brevetat ca unic în lume. Scopul utilizării lui este acela de a oferi pacientului posibilitatea reabilitării cu dinți a unei zone în care, în mod normal, nu s-ar fi putut insera implanturi.

 

„PYRAMIDION” oferă implantologilor o alternativă simplă, sigură și eficientă la procedurile de mărire osoasă, utilizabilă, atât în maxilar, cât și în mandibulă. Fixarea apicală superioară permite utilizarea maximă a osului de susținere, îmbunătățind astfel performanța mecanică a implantului.

 

„Cu mândrie și drag de meserie, dar mai ales pe înțelesul tuturor, în Implant este vorba despre un șurub din Titaniu steril, de o anumită lungime și un anumit diametru. Singurele condiții sunt ca înălțimea osului pacientului să fie mai mare decât lungimea șurubului, iar lățimea osului să aibă cel puțin diametrul șurubului. În multe situații, cele două condiții nu sunt îndeplinite, ceea ce pe mulți îi determină să spună că un astfel de caz este inoperabil. Ei bine, nu există inoperabil. Trebuie doar gândit mai mult, și bineînțeles este nevoie de o privire globală asupra situației în care se află pacientul, iar experiența pe care am acumulat-o, în atâția ani de practică în Israel, își spune cuvântul de fiecare dată”, a declarat dr. Lorelei NASSAR, CEO al Clinicii de Implantologie Lorelei Nassar.

 

 

 

Dr. Lorelei NASSAR este medic stomatolog cu o experiență de 25 de ani în chirurgie oro-maxilo-faciala și implantologie. Cu peste 10.000 de implanturi inserate și importante supraspecializări în implantologie, este chirurg activ în cadrul Clinicii de implantologie Lorelei Nassar, cât și în Israel, Suedia, UK, USA, unde operează și revoluționează stomatologia prin practici și demonstrații unice.

 

Este unul dintre puținii chirurgi stomatologi pe plan mondial care practică hipnoza medicală – de 13 ani încoace organizează în țară cursuri si congrese internaționale pe teme chirurgicale, participând ca lector și în UK, Suedia, Finlanda, China, Mexic, USA, Israel, unde oferă suport și training de specialitate chirurgilor din domeniul implantologiei.

 

Organizează campanii de prevenție în companii sau în școli și evidențiază importanța sănătății dentare pentru o viață echilibrată, iar Clinica Lorelei Nassar sponsorizează fundația ACSIS. (Asociația pentru o Comunitate Solidară și Intervenție Socială) și asigură tratamente gratuite copiilor integrați în programele acesteia.

 

Conferențiază despre:

  • Importanța socială a zâmbetului;
  • Comunicare non-verbală – felul cum zâmbești generează percepția celorlați despre tine;
  • Hipnoza medicală – instrument ajutător în medicină și cum să scapi de teama de dentist;
  • Abordarea holistică a pacientului;
  • Trenduri în implantologie;
  • Turism medical, etc.

 

A scris numeroase articole apărute în presa română scrisă și on-line pe teme legate de prevenția dentară, hipnoza medicală, frica de dentist și tratamentul ei, comunicare non-verbală și a participat la numeroase emisiuni TV și radio în ultimii ani.

 

A scris o carte în curs de publicare de către o editură din SUA și este adresată publicului larg cu tematologie din psihologia transpersonală și dezvoltare.

 

Săptămânal, realizează emisiunea „Calea de mijloc”, în calitate de practicant și promotor al tehnicilor terapeutice alternative ca hipnoza medicală, tehnici de relaxare / focus mental, în curs de formare în Psihologie transpersonală și mergând spre alinierea dintre știința, precum fizica cuantică  și  spiritualitate folosind tehnologii de vârf.

 

Număr de vizualizări :669


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro