Andrei Rus, invitat ca membru al juriului la Festivalul Internațional de Film Documentar din Budapesta

ian. 23rd, 2020 | By | Category: Postcard

Institutul Cultural Român la Budapesta este partenerul celei de-a șasea ediții a Festivalului Internațional de Film Documentar din Budapesta, care va avea loc între 27 ianuarie și 2 februarie 2020, la Cinema City Arena.

Festivalului Internațional de Film Documentar din Budapesta prezintă cele mai bune filme documentare din toată lumea, invitând creatorii lor să participe la sesiuni Q&A. Festivalul acordă premii substanțiale pentru filmele încadrate în patru secțiuni tematice de filme documentare de lung metraj și patru categorii de scurtmetraje realizate de tineri cineaști.

 

Andrei Rus, co-directorul festivalului One World Romania este invitat în calitate de membru al juriului alături din personalități marcante din lumea artei internaționale și din Ungaria.

 

Programul detaliat al festivalului și detalii se găsesc pe site-ul oficial: https://bidf.hu/en/.

 

Număr de vizualizări :491


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro