Teatrul EXCELSIOR se dezice de falsele campanii care păgubesc românii în numele instituției

dec. 4th, 2019 | By | Category: Postcard

Teatrul EXCELSIOR a trimis, pe adresa redacției AgențiadeCarte.ro, un comunicat d epresă prin care se dezice de falsele campanii care păgubesc românii în numele instituției. Vă prezentăm textul integral al comunicatului.

”Teatrul EXCELSIOR a primit câteva apeluri telefonice de la persoane care au declarat că au fost oprite pe stradă și în stațiile de metrou și li s-au cerut diverse sume de bani în numele instituției noastre. Se pare că indivizii care au recurs la acest gest de înșelăciune s-au recomandat a fi mandatați de către Teatrul EXCELSIOR pentru a strânge donații în contul unei campanii de Crăciun, iar pentru a fi credibile au oferit materiale de promovare cu sigla noastră. Menționăm că instituția noastră distribuie aceste materiale de promovare, cu titlu gratuit, atât în centrele comerciale din București cât și la partenerii noștri.

 

Prin acest anunț dorim să vă asigurăm că nu avem agenți externi mandatați să ne reprezinte în campanii și nici nu desfășurăm programe de strângere de fonduri. Toate proiectele Teatrului EXCELSIOR sunt comunicate pe site-ul instituției, precum și pe paginile oficiale de Facebook și Instagram. Suntem solidari cu cei care au fost înșelați și ne dorim ca organele competente să reușească să soluționeze cât mai rapid această situație care, se pare, implică numele mai multor instituții de cultură din București.

 

 

4 decembrie 2019”

Număr de vizualizări :520


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro