50 la sută reduceri la cărțile bune Cartier de Moș Niculae

dec. 3rd, 2019 | By | Category: Postcard

Vineri, 6 decembrie 2019, de Moș Niculae, cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț în Librăriile Cartier din Chișinău (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68).

Librăriile vor avea un program special: de la ora 9.00 până la ora 21.00.

Autorii și redactorii Cartier vă vor ajuta să alegeți cărțile bune, să faceți economii pentru alte dichisuri, vor oferi autografe.

Câteva titluri:

Grădina de sticlă de Tatiana Țîbuleac (Cartier popular)

Odessa de Charles King (Cartier istoric)

Eseu asupra încremenirii de Iulian Fruntașu (Cartier istoric)

Lagărul 33 de Lilia Bicec-Zanardelli (Rotonda)

Jurnal de la sfârșitul lumii de Vasile Ernu (Rotonda)

Basarabia necunoscută. Ediție în 3 volume (volumele I și II) de Iurie Colesnic (seria de artă)

Nichita Stănescu. Poeme alese de Matei Vișniec (Cartier de colecție)

Cartea râului Uno de Faruk Sehic (Biblioteca deschisă)

Albinuța de Grigore Vieru (Codobelc)

Sunt peste 300 de titluri de carte pentru copii, beletristică contemporană și clasică, carte pentru adolescenți, carte de artă, carte de istorie și antropologie, poezie clasică și contemporană, care pot face cu cinste o bună bibliotecă sau un cadou pentru încălțămintea lăsată de Moș Niculae.

Suntem la a șaptea ediție și ultima de acest gen.

Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

Editura Cartier lucrează de câțiva ani doar cu tiraje scurte. Din respect pentru natură. Și pentru viitorul copiilor noștri.

Restul cărților din Librăriile Cartier se vând pe parcursul întregului decembrie cu o reducere de 10 la sută. Sunt cărți Humanitas, Trei, Polirom, Curtea Veche, Rao, Arc, Nemira, Girasol, Flamingo. Peste 20 de mii de titluri.

Număr de vizualizări :427


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro