Trupa Vama, la Doors Club

nov. 6th, 2019 | By | Category: Eveniment

Vineri, 8 noiembrie 2019, Doors Club din Constanța te invită la unul dintre cele mai așteptate concerte ale sezonului de toamnă – Vama. 

Proiectul muzical Vama a fost fondat de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, care au decis în 2006, după zece ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze. Din trupă mai fac parte Gelu Ionescu, Lucian Cioargă şi Dan Opriş. Printre cele mai cunoscute piese lansate de Vama se numără „Perfect fără tine” şi „Copilul care aleargă către mare”. Grupul a lansat, până în prezent, trei albume de studio, cel mai recent fiind „Better”, apărut în octombrie 2017.

În vara acestui an, trupa Vama a oferit fanilor piesa „Pe de rost” – o critică la adresa sistemului românesc de învăţământ…

VAMA este o formație pop-rock din România care se joacă cu multe curente fie că e vorba de music-hall, indie rock, electro sau blues. Această varietate vine din diversitatea influențelor și formării muzicale a membrilor trupei.

O forță aparte vine din versurile care se înscriu într-o stilistică originală, foarte ușor recognoscibilă, mai ales în România. Dar cel mai mare atu al trupei este forța show-ului live. VAMA se simte cel mai bine pe scenă, băieții sunt instrumentiști cu foarte multă experiență, iar Tudor Chirilă reușește să imprime „performance-ului” din calitățile și experiența de actor. Formaţia cântă în formula actuală de zece ani, ceea ce face ca relațiile dintre membrii ei să fie bine sudate. Compoziția neomogenă și abordările stilistice diferite fac ca VAMA să fie mereu surprinzătoare în concertele ei.

Vineri, 8 noiembrie, la Doors Club, te vei putea bucura de atmosfera show-ului live și de energia debordantă a unui concert de excepție.

Prețul unui bilet este 80 de lei. Oră acces: 22.00. Biletele se găsesc la sediul clubului, Str. Traian, nr. 68A. Program vânzări bilete: de luni până vineri, de la 12.00 la 20.00. Info: 0763661622.

 

Număr de vizualizări :501


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro