Mircia Dumitrescu, Cosmin Ciotloș, Ana Maria Sandu, Marius Chivu și Ioan Cristescu conferențiază în cadrul proiectului cultural-educativ „Istoria culturii în Sectorul 1”

nov. 18th, 2019 | By | Category: Postcard

Centrul Cultural al Sectorului 1 București continuă proiectul cultural-educativ „Istoria culturii în Sectorul 1” cu cel de-al doilea modul, intitulat SECTORUL 1 – CATALIZATOR AL VALORILOR NAȚIONALE, care se va desfășura pe parcursul a cinci conferințe organizate în perioada 18 – 22 noiembrie 2019, la sediul din Piața Amzei nr. 13, între orele 18 – 20. Tema generală a modulului se referă la personalitățile publice și culturale care au trăit sau care și-au desfășurat activitatea cu preponderență în Sectorul 1 și în București.

Conferințele vor fi susținute de profesori universitari sau personalități publice din domenii relevante tematicii generale a modulului: prof. univ. dr. Mircia Dumitrescu –  „Nichita azi”; lect. univ. dr. Cosmin Ciotloș – „Caragiale: Despre enigmele unui sinucigaș”; scriitor Ana Maria Sandu – „Piața Lahovari între realitate și ficțiune”; scriitor Marius Chivu –  „Romane străine plasate în sectorul 1” și conf. univ. dr. Ioan Cristescu – „Muzee și locuri care ar fi putut fi muzee în București”.

 

 

Înscrierea participanților se poate face online, prin transmiterea pe e-mail a formularului de înscriere la adresa office@galeriemontage.com sau direct, înainte de începerea fiecărei conferințe.

 

 

Număr de vizualizări :823


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro