Editura Zorio la Târgul Internațional de carte Gaudemus

nov. 19th, 2019 | By | Category: Agenda de carte

Editura Zorio participă și în acest an la Târgul Internațional de carte Gaudemus și va lansa două volume aparținând unor membri ai filialei: Tudor Negoiță și Petre Crăciun.

”Avem noutăți pentru copii, cărți noi, evenimente frumoase.

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, ora 15.00, în Spațiul de evenimente Mircea Sântimbreanu (Pavilionul B2) vom lansa volumul ”Mimu, pisicuța care mânca povești” și ”Povestea de vineri cu Petre Crăciun”, patru DVD-uri video care conțin basmele și poveștile din antologia ”Cartea basmelor”, în lectura autorului. Cel din urmă este un proiect unic in România, la care am lucrat vreme de doi ani.

Pentru prima dată, la standul editurii noastre veți putea intra în posesia unor cărți pentru copii semnate de mine care au fost transpuse în Braille.”- anunță editura Zorio.

Număr de vizualizări :618


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro