BINAR 2019

nov. 18th, 2019 | By | Category: Postcard

În perioada 21-24 noiembrie 2019 are loc prima ediție a expoziției BINAR, în clădirea monument istoric a fostului restaurant Cina din Piața George Enescu, Strada C.A. Rosetti 1-3, în Cartierul Creativ, București. BINAR aduce în fața publicului proiecte new media prezentate la nivel internațional, în cadrul unor evenimente și festivaluri precum Sundance Film Festival, Ars Electronica, Athens Digital Arts Festival etc., dar și expuse în spații culturale de renume precum Centrul Pompidou din Paris.

Joi, 21 noiembrie, începând cu ora 19:00, va avea loc vernisajul primei ediții BINAR. Seara continuă, de la ora 21:00, cu un live act susținut de Mischa Blanos urmat de DJ Nipple’s Delight & Romansoff. Întreg evenimentul de deschidere va fi completat de un interactive light show realizat de studioul de creație H3.

Mischa Blanos face parte din noul val de muzicieni neoclasici și aduce un element de noutate pe piața muzicii contemporane, îmbinând pianul cu drum machine-ul, muzică electronică și tehnologie, rezultatul fiind o îmbinare unică între acustic și electronic.

Expoziția prezintă peste 50 de instalații interactive, de artă algoritmică, realitate virtuală, realitate augmentată, proiecții 3D și video-mapping, unite într-un concept expozițional semnat The Institute în colaborare cu Dilmana Yordanova (KOTKI visuals).

Mai multe informații și programul detaliat, aici.

Număr de vizualizări :595


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro