Peste 150 de specialiști și medici dentiști specializați în implantologie, la ”Rehabilitation Synergies for Optimal Esthetics Results in Digital Dentistry”

oct. 1st, 2019 | By | Category: Postcard

Simpozionul European „Rehabilitation Synergies for Optimal Esthetics Results in Digital Dentistry”, a fost un eveniment de implantologie dentară care a reunit, pentru prima dată, la București, peste 150 de specialiști și medici dentiști specializați în implantologie, din țări precum India, Grecia, China, Germania, Potugalia, Polonia, Australia, Malaezia, Mexic și bineînțeles Israel și România. 

În cadrul Simpozionului a avut loc o premieră medicală în domeniul stomatologiei digitale, și anume prezentarea sistemului de implanturi personalizate 3D,”UNIQUELY U”, un tip de implant custom-made (personalizat), destinat pacienților care în mod obișnuit nu ar putea să beneficieze de tratament cu implanturi dentare.

Sistemul se confecționează pe baza unei tehnologii de maxilar, care se încarcă digital într-un sistem conectat la sediul general al companiei AB Dental Ltd. din Israel.

„În cadrul acestui extraordinar simpozion, ne-am propus, iar feedback-urile participanților, arată că am reușit cu Succes, să aducem în prim-plan stomatologia digitală. Aceasta înglobează o serie de tehnologii de ultimă generație oferind avantaje semnificative față de medicina dentară convențională. Digitalul oferă un tratament eficient, mai precis și mult mai predictibil. Prin digitalizare, putem construi o soluție virtuală ale problemelor dentare ale pacienților, astfel încât aceștia să poată vedea dinainte de a începe orice demers terapeutic, cum vor arăta dinții lor în etapa de final”, a declarat dr. Lorelei NASSAR, CEO AB Dental România, organizator și lector în cadrul Congresului, și totodată, unul dintre cei mai buni chirurgi implantologi din România. 

 

Număr de vizualizări :561


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro