”Mersul trenurilor”, în cadrul Festivalului de teatru independent „CentralAct” Sighișoara, ediția a III-a

oct. 8th, 2019 | By | Category: Postcard

Duminică, 20 octombrie 2019, de la ora 18.30, Breasla Actorilor vă invită la spectacolul „Mersul Trenurilor”, reprezentat în cadrul Festivalului de teatru independent „CentralAct” Sighișoara, ediția a III-a.

Distribuția este formată din actorii:

Cecilia – Teodora Daiana PĂCURAR

Robert – Robert POIANĂ

Damian – Alex FLOROIU

Text și regie: Andrei ADAM

Afiș: Alexandru BUDACĂ

Mersul Trenurilor” este un spectacol încărcat de momente comice şi dramatice desfăşurate pe un fundament de teatru al absurdului. Publicul este purtat pe rând, prin situaţii simple de viaţă, prin lumea internă a actorilor, a teatrului şi prin circumstanţele cu care se ciocnesc oamenii în faţa deciziilor cruciale.

Problemele societăţii surprinse în acest spectacol sunt cele ale manipulării, ale cursului vieţii predestinate, cum se pot situa oamenii pentru a putea deciziona aspectele importante ale umanităţii şi cât de mult contează urmarea unor principii bine puse la punct în faţa tumultului pe care îl confruntăm zi de zi. Iubirea îşi găseşte un loc important în desfăşurarea acţiunii, în evoluţia personajelor şi a conflictului din spectacol.

Când, în mijlocul vieţii, te opreşti să vezi rostul anumitor momente, mori. Eşti executat fără drept de apel. Ridică-te, nu te uita înapoi şi caută să stabileşti tu rostul lucrurilor, altfel vei fi împuşcat la fiecare trecere de pietoni, în mintea ta.” – aceasta este una din replicile finale ale lui Damian, personajul cheie al acestui text.

Poate fi ideea de esenţă a întregului spectacol.

 

Link eveniment : https://web.facebook.com/events/858368361213788/

Durată: 60 min.

Locație: Sala „Teutsch”, Central Park Hotel

Preț bilet: 30 lei

Adresă: Sala de spectacole „Mihai Eminescu”, Piața Hermann Oberth nr. 10, Sighișoara

Rezervări: 0787.586.228

 

BREASLA ACTORILOR

Organizație neguvernamentală cultural-artistică

https://www.instagram.com/breasla.actorilor/

https://www.facebook.com/breaslaactorilor/

www.breaslaactorilor.ro

 

Număr de vizualizări :461


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro