CENACLUB a pregătit Sacoșa cu Cărți pentru iubitorii de literatură

oct. 25th, 2019 | By | Category: Postcard

Eşti pasionat de literatură? Ţi-ar plăcea să scrii, sau ai început deja şi vrei să-ţi scoţi textele-n oraş? Joi, 31 octombrie 2019, începând cu ora 19, debutează un nou proiect al Cenaclului Pavel Dan, la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara. Este vorba despre CENACLUB: o serie de întâlniri bilunare în care se va citi, scrie și dezbate alături de invitatul permanent, Marcel Tolcea. 

Scopul proiectului este de a crea o comunitate formată din tineri talentați și pasionați de literatură, de a le oferi cât mai multe contexte în care să-și expună creațiile, să le rafineze și în care să se pregătească pentru performance-uri destinate publicului larg.

La prima întâlnire, CENACLUB nu va sărbători Halloween-ul cu o pungă de bomboane, ci cu o Sacoșă cu Cărți. Ce cărți?

Completează formularul de înscriere: https://forms.gle/u7j6TnQsQgpkdnjM7, iar pe 31 octombrie, la ora 19, vei afla dacă ești chiar tu norocosul câștigător!

Mai multe informații despre proiect poți găsi aici: https://www.facebook.com/CENACLUBtm

 

Număr de vizualizări :508


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro