Asociația Arte dell’Anima prezintă proiectul „Totul despre femei pentru femei”

oct. 21st, 2019 | By | Category: Postcard

Asociația Arte dell’Anima prezintă proiectul „Totul despre femei pentru femei” care va fi organizat în fiecare zi de miercuri a lunii noiembrie: 6, 13, 20 și 27 noiembrie 2019, de la orele 19:00 la Teatrul Arte dell’Anima cu sediul în strada Făinari, nr. 17D! Proiectul se va încheia cu un al cincilea eveniment, ce va avea loc în luna decembrie, într-o locație parteneră.

Scopul proiectului este de a spori conștientizarea colectivă asupra situației femeilor supuse abuzurilor. Fondurile strânse vor fi donate către Asociația Necuvinte. Misiunea organizației Necuvinte este de a promova drepturile fundamentale ale omului, de a aduce justiție și schimbare socială, speranță și alternative în situații de criză tuturor persoanelor victime ale violenței în familie.

La fiecare 2 zile, o femeie este ucisă în România din cauza violenței în familie. Este un fenomen grav, o problemă comunitară, socială şi de sănătate publică ce afectează în principal femeile (95% din totalul victimelor violenţei în familie sunt femei). La nivel mondial, între 40% şi 70% dintre femeile ucise sunt victime ale violenţei în familie.

În cadrul proiectului, va fi prezentat spectacolul „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu, cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință, o producție a Teatrului Arte dell’Anima, ce a avut premiera în iunie 2018. „Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, alteori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră. „Totul despre femei” este o comedie romantică care te va pune pe gânduri. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce-și propune să schimbe perspective, să pună femeia într-o lumină realistă, vulnerabilă, umană.

Distribuție: Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință

Regie: Felix Crainicu

Scenografie: Ioana Colceag

Traducere: Mihaela Balint

Adaptare text: Crina Lință

Light & sound design: Alexandru Bibere

Durata: 1h 20’

 

Biletele sunt disponibile în rețeaua mySTAGE aici: https://www.mystage.ro/spectacole/totul-despre-femei-1184?af=41. Pentru donații și sponsorizări pentru cauza noastră, nu ezitați să ne contactați la 0733.060.033 sau prin e-mail la teatru@artedellanima.ro.

 

Număr de vizualizări :370


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro