Expoziţie de ilustraţie de carte pentru copii, la Cracovia

sept. 18th, 2019 | By | Category: Postcard

Expoziţia de ilustrație de carte pentru copii „Urmăreşte pisica“, realizată de Clubul Ilustratorilor din România și ICR Varşovia, este găzduită, în perioada 17 septembrie – 23 octombrie 2019, de Clubul de Cultură „Przegorzały” din Cracovia. 

Expoziția reunește ilustrații semnate de artiștii Zelmira Szabo, Cristiana Radu, Adela Calistru, Alina Marinescu, Anca Smarandache, Andra Badea, Cristinas Crișu, Raluca Burcă, Corina Drăgan, Delia Zahareanu, Emanuela Balint, Gabriela Fabian, Georgiana Chițac, Irina Dobrescu, Iulia Ignat, Margareta Udrescu, Gabriela Soare, Mihaela Paraschivu, Raluca Anghel, Stela Lie, Oana Ispir și Bogdan Topîrceanu. Pe durata expoziției, vor fi organizate ateliere de basme, susţinute de Ronda Bautista, artistă din Spania, care locuieşte în Polonia.

Proiectul a fost prezentat pentru prima oară în Polonia la Târgul Internaţional de Carte de la Varşovia din luna mai a acestui an, ediţie la care România a fost invitat de onoare.

Accesul publicului este liber.

 

Foto: Clubul de Cultură „Przegorzały”

 

Număr de vizualizări :633


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro