Vera Crăciun şi cărţile copilăriei, la Târgul pentru Școală EXCELSIOR

aug. 22nd, 2019 | By | Category: Postcard

Întâlnirea cu scriitoarea Vera Crăciun şi cărţile copilăriei este programată sâmbătă, 24 august 2019, ora 12:30,  în cadrul Târgului pentru Școală EXCELSIOR,  în incinta Palas Mall Iaşi, Atrium, nivel 0. Evenimentul are în program lansarea cărții „Primăvara florilor”, prezentată de scriitorii Nicolae Busuioc  și Vasile Fluturel, dar şi  lectură artistică, din cartea prezentată, în interpretarea copiilor coordonaţi de Ina Paladi, director la Teatrul „Studio Lux Art” Iaşi.

Vor participa copiii de la Centrul de Servicii Sociale Bucium (director Andreea Corodescu) şi cei  de la Kiwanis Iași Team, dar şi  cei care doresc să facă o călătorie, cu Vera Crăciun, în minunata lume a copilăriei.

Moderator: Rodica Rodean, preşedinte Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi.

Organizator eveniment, în cadrul Târgului pentru Școală EXCELSIOR: Asociaţia „Universul Prieteniei”  în parteneriat cu Teatrul „Studio Lux Art” Iaşi.

 

Vera Crăciun este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Literatură pentru copii, Bucureşti, are publicate 17 cărţi pentru copii, este coordonatoarea Cenaclului „Destine Junior”, Filiala Galaţi. Organizează prezentări de carte şi ateliere de creaţie literară în şcoli în ţară, dar şi în Republica Moldova. Colaborează cu numeroase reviste culturale şi este, deseori, invitată la posturile de televiziune.

 

 

Număr de vizualizări :844


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro