„Cultură de învățătură”

aug. 22nd, 2019 | By | Category: Postcard

Asociația SINAPTICA – Mehedinți anunță implementarea proiectului cultural „Cultură de învățătură”, realizat în parteneriat cu Muzeul Regiunii Porților de Fier, Televiziunea RTS și Școala Gimnazială Podeni. Proiectul cultural este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, se derulează între 15 iulie și 15 noiembrie 2019 şi urmărește crearea unui produs media cu caracter educațional. Pe durata implementării, vor fi realizate 12 emisiuni educaționale care folosesc patrimoniul cultural aflat pe teritoriul județului Mehedinți pentru a familiariza elevii din ciclul gimnazial cu noțiuni din materii de studiu cum sunt: fizica, matematica, istoria, geografia, educația tehnologică, educația civică. 

Emisiunile educaționale vor fi difuzate de televiziunea locală RTS, precum și pe un canal youtube dedicat. De asemenea, aceste emisiuni vor putea fi descărcate gratuit și utilizate de cadrele didactice în procesul de predare.

Mai multe despre proiectul „Cultură de învățătură” puteţi afla de pagina web a Asociaţiei Sinaptica – Mehedinți http://www.sinaptica.ro/cultura-de-invatatura   şi de pe pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/culturadeinvatatura/ .

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

 

Număr de vizualizări :747


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro