Atelierele de toamnă LəRN oferă o “capsulă concentrată” a cursurilor de Management Cultural și Inovare Socială

iul. 9th, 2019 | By | Category: Postcard

În septembrie, Platforma de Educație Avansată LəRN ne invită la o avanpremieră a Programelor de formare în Management Cultural și Inovare Socială. După succesul   Conferințelor de primăvară LəRN, cei interesați de aspectele practice ale managementului cultural și ale inovării sociale, de la organizarea de evenimente până la elaborarea de politici publice, pot învăța mai multe la  Atelierele de toamnă LəRN, în perioada 25-29 septembrie 2019, la București.

Gândite ca o “capsulă” ce oferă un preview al modului în care se vor desfășura cursurile și programele LəRN, Atelierele de toamnă propun un format interactiv, în care manageri culturali, specialiști în inovare socială, profesioniști locali și internaționali prezintă studii de caz din practica lor zilnică și răspund întrebărilor participanților.

Pe parcursul a cinci zile din luna septembrie, participanții au ocazia să stea de vorbă cu profesioniști români și invitați internaționali din Danemarca, Belgia, Bulgaria, Olanda, Italia și Marea Britanie.

Atelierele de toamnă reprezintă al doilea modul inițiat de Platforma de Educație Avansată LəRN, în cadrul Programelor de Formare. Platforma a debutat în luna mai cu modulul Conferințele de primăvară LəRN, care a adus la București 16 speakeri români și străini, de la inițiatorii unor proiecte culturale dezvoltate în premieră în România (Erwin Kessler, Ioana Ciocan, Andrei Borțun), la manageri culturali din Timișoara și Cluj (Simona Neumann, Ștefan Teișanu), la invitați de prestigiu din Belgia, Danemarca și Italia (Piet Jaspaert, Trevor Davies, Mihnea Gheorghiu).

Numărul de locuri disponibile pentru primul sezon al Atelierelor de toamnă LəRN este de 50 de persoane. Înscrierea se poate face la info@lern.ro, până pe 24 septembrie 2019. Taxa de înscriere este de 1800 de lei și include participarea la seminarii, masa de prânz alături de traineri, taxa de membership la Comunitatea online LəRN și suportul de curs.

Locația primului sezon al Atelierelor de toamnă LəRN este Premium Wellness Institute, un centru de wellnes ce propune un cadru liniștit și exclusivist, situat departe de agitația urbană a orașului.

 

Despre Platforma de Educație Avansată LəRN

Platforma de Educație Avansată LəRN este inițiată de un grup de profesioniști în educație, comunicare, antreprenoriat, inovație socială și cultură, sub umbrela Universității Spiru Haret și a Fundației România de Mâine. Platforma LəRN oferă o soluție inovatoare în formarea profesională a managerilor și liderilor pentru o mai bună integrare pe piața muncii de astăzi printr-o serie de trei formate educaționale: Programul de Formare în Managementul Cultural, Programul de Formare în Inovare Socială și Programul de Formare în Coaching și Dezvoltare Personală. Programele LəRN pun accent pe metode creative de formare, pe interactivitate și pe comunicarea directă dintre speaker și participanți. LəRN beneficiază de parteneriate cu universități străine, institute culturale și asociații de business, iar cursurile sunt susținute de lideri profesioniști români și străini.

 

_________________

www.lern.ro

 

Număr de vizualizări :565


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro