Anca Vintilă Dragu expune #ANTROPOCIBERNETICUS

iul. 17th, 2019 | By | Category: Postcard

Joi, 18 iulie 2019, ora 20, Galateea Contemporary Art vă invită  la vernisajul expoziției #ANTROPOCIBERNETICUS , solo show Anca Vintilă Dragu. Curatoare: Gherghina Costea. Invitat: Ion Bogdan Lefter. Expoziția poate fi vizitată în perioada  15 iulie – 12 august  2019. Intrare liberă. AgențiadeCarte.ro este partener media.

Anca Vintilă Dragu este ceramistă şi designer de obiect, creatoarea brandului Una ca Luna. A studiat ceramica la UNArte București între 2013-2018 si este membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAP).

”Originalitatea artistei constă în abilitatea cu care reuşeşte să ne ofere o secvenţă din ceea ce caracterizează dinamica vieţii lumii contemporane, o “viaţă virtuală” în continuă mişcare, din ce în ce mai dependentă de mijloacele moderne de comunicare cunoscute drept “social media”.
Anca Vintilă Dragu transformă de fapt acest act de comunicare într-o experienţă artistică, într-o trăire exploatată estetic”.
                                                                                                                Gherghina Costea

”Ce-am ajuns să fim azi şi cum o să mai arătăm mâine?! La aşa întrebări grave, de sumbră proiecţie science-fiction, Anca Vintilă Dragu dă răspunsuri jucăuşe, alegând o combinaţie lexicală glumeaţă şi ilustrând-o cu o garnitură de personaje pe măsură”.

                                                                                                                 Ion Bogdan Lefter

Parteneri media:
Observator Cultural, Modernism, Radio România Cultural, Senso TV – Arte, Agenția de Carte, Cultura, Art Clue .

Număr de vizualizări :586


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro