Ziua Internațională a Copilului, la Teatrul de Comedie

iun. 3rd, 2019 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 1 iunie 2019, începând cu ora 17.00, Teatrul de Comedie a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului. La eveniment au participat copii de la Fundația Filantropică Metropolis, pentru care a fost organizat un tur special al Teatrului, avându-i ca ghizi permanenți pe actorii Mihai Bendeac și Dorina Chiriac. Vizita s-a încheiat cu participarea la spectacolul „Micul prinț”, de Antoine de Saint-Exupéry, regia Alexandru Dabija. Turul teatrului a durat aproape o oră și jumătate și a început în foaierul Sălii Radu Beligan, continuând apoi pe scenă, unde copiii s-au putut juca cu instrumentele muzicale din spectacolul „Micul Prinț”, sub îndrumarea actorilor Alexandru Bogdan, Lucian Ionescu, Bogdan Cotleț, Eugen Racoți. La cabine, au fost întâmpinați de actorul Valentin Teodosiu, care le-a explicat procesul de pregătire al actorilor înainte de spectacol și unde au vizionat un scurt filmuleț behind the scenes, pregătit special pentru ei. Următoarea oprire a fost la Sala Studio, întâmpinați de George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie, care le-a stat la dispoziție pentru o sesiune de Q&A, pe teme legate de teatru, actorie și cinematografie.

Foaierul Sălii Radu Beligan a fost penultima oprire, unde celebrul MAGITOT a oferit un spectacol inedit de magie. Seara s-a încheiat cu spectacolul „Micul Prinț”, de Antoine de Saint-Exupéry, regia Alexandru Dabija, o poveste pentru copii și adulți, în care copilăria este prezentată într-o notă de umor și duioșie.

Partener: Mega Image

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Comedie.

 

Număr de vizualizări :732


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro