”Vânătoare de comori la muzeu”, la Galați

iun. 4th, 2019 | By | Category: Postcard

Miercuri, 5 iunie 2019, ora 11.00, Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi în parteneriat cu Şcoala Gimnazială nr. 7 Galaţi organizează  activitatea educațională: „VÂNĂTOARE DE COMORI LA MUZEU”.

Cu acest prilej, elevii grupaţi în 2-3 echipe vor primi indicii de la muzeograful Valentin Bodea pentru a găsi„comorile” aflate în cadrul expoziţiei „Repere arheologice la Dunărea de Jos”. După finalizarea acestei etape, echipele de elevi, vor trebui să prezinte la alegere, câteva informaţii despre o „comoară” găsită (un bun muzeistic) care le-a stârnit curiozitatea în mod deosebit.

Activitatea se va desfăşura la Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi, secţia Lapidarium, str. Mr. Iancu Fotea, nr. 2bis, lângă Biserica Greacă.

 

 

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi, Str. Al. I. Cuza, nr. 80

Site: www.migl.ro

Facebook: www.facebook.com/muzeuglwww.facebook.com/muzeuldeistorie.galati

 

 

Număr de vizualizări :595


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro