”Galeria oglinzilor”, de Dorina Măgărin

iun. 17th, 2019 | By | Category: Postcard

Vineri, 14 iunie 2019, la ora 17:00, la Librăria Esotera din Timişoara, a avut loc lansarea de carte ”Galeria oglinzilor”, volum de debut al Dorinei Măgărin. Prefaţa: Cornel Ungureanu, preşedintele Filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România, coperta IV a cărţii: Ada Cruceanu, cunoscut critic literar şi traducător. Evenimentul a fost moderat de domnul Claudiu Teodor Arieşan, membru în Comitetul de Conducere al  Filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România.

 

Invitaţii speciali au fost Cornel Ungureanu, preşedintele Filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România şi Adrian Dinu Rachieru, cunoscut critic literar, eseist şi prozator.

 

Volumul a apărut în anul 2019, la Editura David Press Print din Timişoara şi însumează 244 de pagini.

Număr de vizualizări :618


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro