”Trecători, trecători”, de Anamaria Smigelschi

mai 23rd, 2019 | By | Category: Agenda de carte

La editura Vremea a apărut volumul ”Trecători, trecători”, de Anamaria Smigelschi. Sâmbătă, 1 iunie 2019, la ora 14.30, va fi prezentată de scriitoarea Ana Barton la standul editurii  din cadrul BOOKFEST  ( Pavilionul B 2. Stand A 13).

Sub motto-ul de pe prima clapă: „Pentru tot românul care ştie citi  cel mai greu lucru este să nu scrie!”- Ion Luca Caragiale

 

Anamaria Smigelschi publică a treia sa carte de memorii, de data aceasta la Editura VREMEA condusă de Silvia Golfescu.

Esta o culegere pestriţă de imagini, instantanee, portrete, fapte sau întâmplări colorate (multe recognoscibile pentru cititorii cu vârsta potrivită) culese aleatoriu de prin ultimii 60-80 de ani trăiţi pe aceste meleaguri.

 

O carte de memorii pline de umor și duioșie, scrisă de Anamaria Smigelschi, soția pictorului Ion Alin Gheorghiu. Personaje celebre sau deloc cunoscute se regăsesc în paginile acestei cărți, evocate cu mult dinamism, dar și cu recunoștință pentru prezența lor în viața autoarei.

 

https://edituravremea.ro/colectii/autori-romani/trec%C4%83tori,-trec%C4%83tori

Număr de vizualizări :927


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro