”Spune-mi o poveste”- Expoziție benzi desenate și vizionare animații

mai 30th, 2019 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 1 iunie 2019, ora 10.00, Școala Gimnazială Ferdinand I (Bulevardul Gării Obor 16) vă invită la vernisajul expoziției de benzi desenate și vizionări ale animațiilor (clasice și 3D). Toate lucrările sunt realizate de copiii participanți în proiectul ”Spune-mi o poveste”.

Mihai T, 10 ani – Răzbunarea pe Regele Roșu, Dan C. 11 ani – Viața lui Gumiță,

Diana R. 12 ani – Robby și neatenția,

Tudor M, 9 ani – The Guacamole Guardian between Space and Time,

Maya M, 12 ani – Agentul 003, Floriana N, 11 ani – Uriașul,

Ioan V, 11 ani – În viață trebuie să riști și Povestea adevărată a lui Cartofel,

Stefan C, 9 ani – Broasca surdă, Dragoș C, 9 ani – Aventurile lui Bob,

Denis O, 10 ani – Echipa perfectă, Vlad F, 9 ani – Echipa perfecta și Câinele,

Rareș I, 9 ani – Hoțul de acadele, Pavel B, 9 ani – Vito, Andreea V, 17 ani – La pescuit, Emanuel Z, 14 ani – Nicolas și Andrei, Valentin B, 14 ani – Visul de a deveni fotbalist,

Marius T, 16 ani – Neli și Niki, Daniel S, 18 ani – O zi cu ghinion, Eva C., 9 ani – Ametist

 

Poveștile au fost posibile datorită câtorva oameni care i-au însoțit și îndrumat cu drag și admirație pe parcursul acestui proiect: Octav Ungureanu, Filip Columbeanu, Maria Murgu, Marius Hodea, Nina Mihăilă și Radu Igazsag .

Asociația VolumArt vă prezintă cu bucurie și mândrie, poveștile lor. Care e povestea voastră?

 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Școala Ferdinand I, The Social Incubator, UNATC I.L. Caragiale, CINETic

Parteneri media: Scena 9, www.revistacomics.ro

 

Număr de vizualizări :747


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro