Noua imagine a Festivalului Național de Teatru

mai 16th, 2019 | By | Category: Postcard

UNITER a trimis pe adresa redacției AgențiadeCarte.ro un comunicat de presă prin care anunță faptul că Festivalul Național de Teatru, ediția cu numărul 29, va avea o nouă imagine.

”Cea de-a 29-a ediție a Festivalului Național de Teatru, care se va desfășura la București, între 18 și 27 octombrie 2019, va avea anul acesta o nouă identitate vizuală, pe care ne bucurăm să v-o prezentăm. Marina Constantinescu, Directorul Festivalului, a ales pentru ediția din 2019 o fotografie realizată de tânărul artist francez Jean-Louis Fernandez.

 

Totodată, mai ținem să precizăm că Marina Constantinescu, selecționerul unic al Festivalului Național de Teatru, va anunța spectacolele din selecția oficială a ediției din acest an la începutul lunii iulie.

 

Vă ținem la curent cu cele mai noi știri despre FNT 2019 pe site-ul www.fnt.ro, pe pagina noastră de Facebook și pe contul de Instagram al Festivalului.”

 

Număr de vizualizări :542


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro