Lansare de carte: ”După plâns”, de Cristian Fulaș, la Bucureşti

mai 18th, 2019 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 20 mai 2019, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bdul Elisabeta 38, Bucureşti), va avea loc lansarea romanului ”După plâns”, de Cristian Fulaş, recent apărut la Editura Polirom, în colecţia „Ego. Proză”. Vor vorbi, alături de autor: Carmen Mușat, Ovidiu Șimonca. Lansarea va fi urmată de proiecţia filmului „După plâns” (8min.), ecranizare a cîtorva fragmente din romanul omonim semnat de Cristian Fulaş. Regizor: Andrei Păcuraru. Producător: Ina Sorescu.

 

Există călătorii spre capătul nopții, dar la fel de bine există călătorii spre capătul zilei, care nu încetează niciodată să înceapă sau să se termine și care au ca scop, dacă asta vreodată a fost un scop, viața. La fel e și După plâns: o carte despre un om singur într-o lume de oameni singuri, un solilocviu despre neputința de a mai vorbi atunci cînd toate cuvintele sînt greșite. Mai multe detalii, aici.

 

Cristian Fulaş, născut la 3 iulie 1978, Caracal, a absolvit Litere, apoi Studii Aprofundate de Teoria Literaturii. Debutează în 2015 cu Fîşii de ruşine (Gestalt Books; Premiul Observator cultural pentru debut; Premiul Colocviilor „Liviu Rebreanu”, Premiul revistei Accente; nominalizat la Premiile USR pentru debut; nominalizat la Premiul Cartea Anului al Ziarului de Iaşi).

 

Număr de vizualizări :652


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro