Expoziția studenților Erasmus+ semestrul al-II-lea – Anul Universitar 2018 – 2019

mai 20th, 2019 | By | Category: Postcard

UNAgaleria, spațiul expozițional al Universității Naționale de Arte București, va găzdui în perioada 21 – 26 mai 2019 Expoziția ”Fulgi de Pinguin European”.Vernisajul va avea loc marți, 21 mai 2019, ora 18:00.Sunt expuse lucrări de pictură, sculptură, grafică, arte textile, modă, sticlă, fotografie și ne w media ale studenților români și străini care au beneficiat recent de granturi acordate prin Proiectul de mobilități individuale de studii, stagii și practică universitară în colaborare cu instituțiile partenere din Programul Erasmus+ 2014-2021.

Scopul acestui eveniment este acela de a crea un spațiu de dialog pe un teritoriu al educației pentru artă si cultură între temele creative realizate de studenții cu mobilități Erasmus+, atât români (outgoing) cât și străini (incoming). Ei sunt un eșantion din Europa tinerilor artiști care se naște sub ochii noștri, pentru lumea unei culturi a viitorului cu alte repere ale binomului global/ individual.

Universitatea Națională de Arte București se prezintă acum ca o instituție academică în care educația artistică a urmat drumul învățământului universitar european, încercând să se plaseze în liniile creației autentice contemporane, fiind un constant susținător al schimburilor interculturale și educaționale europene.
Expoziția subliniază diversele puncte de vedere ale celor 30 de tineri artiști români și străini aflați la început de drum, oferindu-le un cadru liber în care fiecare contribuie cu elemente originale ce personalizează fundalul cultural specific zonei culturale, sociale, politice, artistice din care provin.

Acest eveniment este organizat de Biroul Erasmus+ al Universității Naționale de Arte din București, fiind destinat extinderii procesului de internaționalizare și cooperare între U.N.A București și instituții universitare partenere din Europa.

Expozanți:

Incoming Students

ANGEL KARAGIOZOV
BENJAMIN DIOT
ELIZBIETA BOGUCKA
EMILIE BEYSSAC CYWINSKA
IVA PANAYOTOVA
JENNIFER MALANDAIN
JESSICA DI MARTINO
PIOTR BROZEK
SANDRA GARCIA PALERO
SOPHIA KRAYC
VALENTINA KARAMFILOVA

 

Outgoing Students &Trainees:

ALISA-MARIA MATEI
ANDREI DRAGOMIR
ANDREI CODRUT SENDREA
ANDREIA THEODORESCU-POSEA
BIANCA-MARIA DRAGNE
CORNELIA SPATARU
FLAVIA-GABRIELA IORDACHE
IOANA SIRBOIU
IONUT BOGDAN CRAIU
IONUT POPA ZEVIDEANU
KAIS MASOOD
LUIZA-EUGENIA SHEIKH
MELISSA RUBA
MIRUNA-ELENA GHEORDUNESCU
NICOLAE-TITUS UNGUREANU
RAMONA-MARIA MUNTEANU
STELUTA-ANCA DRAGU
VASILE-ALEXANDRU PUCHIANU
VLADUT-ALEXANDRU EVA

Organizatori:
Prorector: Prof. Univ. Dr. Eugen Alexandru Gustea
Management eveniment: Conf.univ. Dr. Viorica Slădescu
Trainer incoming Erasmus+: Drd. Cosmina Maria Anghel
Trainer outgoing Erasmus+: Lector Dr. Alexandra Rusu
Grafică afiș/invitație: Kais Masood

Biroul Erasmus+ mulțumește pentru susținere și ajutor cadrelor didactice, personalului administrativ, profesorilor tutori din proiect, studenților voluntari și prietenilor programului Erasmus+ din Universitatea Națională de Arte București.

 

Număr de vizualizări :360


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro