Editura Tracus Arte la cea de-a XIV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest

mai 24th, 2019 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 29 mai – 2 iunie 2019, în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIV-a, Editura Tracus Arte va fi prezentă cu peste 400 de titluri, unele dintre ele beneficiind de reduceri de 45%. Cu un portofoliu care an de an este în continuă creștere, editura vă invită la evenimentele de lansare a volumelor recent publicate, precum și la întâlnirea cu autorii care vor oferi sesiuni de autografe.

Dintre titlurile recente menționăm: William Shakespeare, Opere XVI, Cardenio, Poeme (ediție coordonată și îngrijită de George Volceanov), Labirint cu pereții sparți,de Zbigniew Herbert (trad. de Constantin Geambașu), Miile de tehnologii ale extazului, de Frank Bidart (trad. Tiberiu Neacșu), Poeme alese, de Anne Sexton (trad. de Diana Geacăr și Cătălina Matei), Alcooluri. Poeme (1898 – 1913), de Guillaume Apollinaire (trad. de Octavian Soviany), Poeme, de Michel Deguy (trad. de Gabriela şi Constantin Abăluţă, Ştefan Aug. Doinaş, Dinu Flămând, Virgil Mazilescu, Aurel Rău, D. Ţepeneag), Vineri la Ierusalim și alte poeme/ Viernes en Jerusalén y otros poemas, de Marco Antonio Campos (trad. de Dinu Flămând), Baladă la moartea poeziei/ Balada en la muerte de la poesía, de Luis García Montero (trad. de Maria Elena Răvoianu), Întoarce-te, de Fiona Sampson (trad. Diana Manole), Cerul, în direct, de Adam Puslojić, Măcelăria și alte poeme, de Dumitru Păcuraru, Vi se pare cumva nedreaptă dispariția dumneavoastră?, de Matei Vișniec, și încă ceva, de Mihai Măniuțiu, Trecere petrecere, de Ioana Ieronim, Manual de întrebări, de Carmen-Francesca Banciu, Convorbiri cu Petru Dumitriu, de Eugen Simion, Doamnele domnului Caragiale, de Gelu Negrea, Gherasim Luca Poezie Ontofonie urmat de Gherasim Luca este o femeie, de Petre Răileanu, Bătrâneţe şi moarte în mileniul trei, de Livius Ciocârlie, postumanismul, coordonator Alex Ciorogar, În spatele geamurilor sunt oameni, de Elise Wilk, Teatru în diorame. Discursul criticii teatrale în comunism. Fluctuantul dezgheţ 1956-1964, de Miruna Runcan, O istorie descriptivă a literaturii române. Epoca premodernă, de Mircea Anghelescu, și încă ceva, de Mihai Măniuțiu.

Dintre titlurile recente menționăm: William Shakespeare, Opere XVI, Cardenio, Poeme (ediție coordonată și îngrijită de George Volceanov), Labirint cu pereții sparți,de Zbigniew Herbert (trad. de Constantin Geambașu), Miile de tehnologii ale extazului, de Frank Bidart (trad. Tiberiu Neacșu), Poeme alese, de Anne Sexton (trad. de Diana Geacăr și Cătălina Matei), Alcooluri. Poeme (1898 – 1913), de Guillaume Apollinaire (trad. de Octavian Soviany), Poeme, de Michel Deguy (trad. de Gabriela şi Constantin Abăluţă, Ştefan Aug. Doinaş, Dinu Flămând, Virgil Mazilescu, Aurel Rău, D. Ţepeneag), Vineri la Ierusalim și alte poeme/ Viernes en Jerusalén y otros poemas, de Marco Antonio Campos (trad. de Dinu Flămând), Baladă la moartea poeziei/ Balada en la muerte de la poesía, de Luis García Montero (trad. de Maria Elena Răvoianu), Întoarce-te, de Fiona Sampson (trad. Diana Manole), Cerul, în direct, de Adam Puslojić, Măcelăria și alte poeme, de Dumitru Păcuraru, Vi se pare cumva nedreaptă dispariția dumneavoastră?, de Matei Vișniec, și încă ceva, de Mihai Măniuțiu, Trecere petrecere, de Ioana Ieronim, Manual de întrebări, de Carmen-Francesca Banciu, Convorbiri cu Petru Dumitriu, de Eugen Simion, Doamnele domnului Caragiale, de Gelu Negrea, Gherasim Luca Poezie Ontofonie urmat de Gherasim Luca este o femeie, de Petre Răileanu, Bătrâneţe şi moarte în mileniul trei, de Livius Ciocârlie, postumanismul, coordonator Alex Ciorogar, În spatele geamurilor sunt oameni, de Elise Wilk, Teatru în diorame. Discursul criticii teatrale în comunism. Fluctuantul dezgheţ 1956-1964, de Miruna Runcan, O istorie descriptivă a literaturii române. Epoca premodernă, de Mircea Anghelescu, Strada Povernei 23. Memorii, de Valentin Lipatti, În atelierul lui Aurel Popp, de Aurel Popp.

Programul lansărilor poate fi consultat aici: https://edituratracusarte.ro/2019/05/21/editura-tracus-arte-la-cea-de-a-xiv-a-editie-a-salonului-international-de-carte-bookfest/

Sunteți așteptați la standul Editurii Tracus Arte (stand E07)!

_

Intrarea este liberă.

Programul de vizitare:

miercuri, 29 mai — 10:00-20:00
joi, 30 mai — 10:00-20:00
vineri, 31 mai — 10:00-21:00
sâmbătă, 1 iunie — 10:00-21:00

duminică, 2 iunie — 10:00-20:00

 

Număr de vizualizări :808


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro