Concerte Karpov not Kasparov, la Electrovision și White Night Tel Aviv

mai 10th, 2019 | By | Category: Eveniment

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv vă invită la o serie de concerte susținute de trupa Karpov not Kasparov, în perioada 15-16 mai 2019, în cadrul Electrovision – festivalul de muzică electronică, și White Night Tel Aviv.

Intrarea la evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile.

Programul complet al evenimentelor:
Miercuri, 15 mai 2019, începând cu ora 17:00, Eurovillage – Parcul Charles Clore: Concert Karpov not Kasparov în cadrul Electrovision – festivalul de muzică electronică, eveniment de celebrare a Zilei Europei, organizat în colaborare cu Delegația Uniunii Europene în Israel. Vor mai participa artiști de muzică electronică și DJ din Finlanda, Franța, Austria, Cehia, Germania, Polonia, Olanda și Lituania.

Joi, 16 mai 2019, ora 22:00, Piața Kedumim din Yaffo: Concert interactiv ”Soundtrack for a game of chess” susținut de Karpov not Kasparov în cadrul White Night Tel Aviv 2019. Eveniment organizat în colaborare cu Primăria Tel Aviv-Yafo. Pe scenă vor urca și artiști din Austria (Cyd Rim) și Germania (Symphony of Now).
White Night Tel Aviv este un proiect cultural multidisciplinar (teatru de stradă, concerte, spectacole de sunet și lumină, design vestimentar, proiecții video, demonstrații culinare, recitaluri de poezie, statui vii etc.) organizat anual de Primăria Tel Aviv – Yafo în parteneriat cu ambasade și institute culturale acreditate în Israel. În acest an, evenimentul se desfășoară sub egida Tel Aviv – oraș gazdă a Eurovision.

Karpov not Kasparov este un proiect născut în 2009, ca un joc muzical de acţiune şi reacţiune între sintetizator şi percuţie. Stilul abordat este retro-electro-clash cu influenţe din folclor, jazz şi muzică clasică. Fondatorii proiectului sunt Valeriu Borcoș și Eduard Gabia. Duoul electronic bucureștean produce sunete inspirațe de jocul de șah; fiecare mutare a jucătorului schimbă direcția de atac a oponentului și invers. În concertul din cadrul White Night, muzicienii vor fi însoțiți pe scenă, în cadrul proiectului muzical Soundtrack for a game of chess, de două performere/backing vocals, Alexandra Andronic și Corina Sucarov, creând un mic spectacole de teatru; de asemenea, pe scenă se va juca șah live, cu proiecții live ale jocului și jucătorilor.

 

Număr de vizualizări :485


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro