Premiera oficială a spectacolului ”Artă”, de Yasmina Reza

apr. 11th, 2019 | By | Category: Eveniment

Vineri, 12 aprilie 2019, la ora 19.00, la IMPROTECA (str. Comănița nr 9, București – www.facebook.com/Improteca/), va avea loc premiera oficială a spectacolului ”Artă”. Un spectacol produs de Teatrul ”Mihai Eminescu” din Botoșani.

În distribuție:

 

RĂZVAN ILIE,

ALEXANDRU DOBYNCIUC

IONUȚ IFTIMICIUC

 

Regia:

TEODORA CÂMPINEANU

 

Scenografia:

GELU RÎȘCA

 

Un spectacol despre prietenie și adevăruri nespuse, despre Om. Amestec de ludic și etic, alambicări psihologice și tot ceea ce constituie o relație interumană complicată. Conversație inteligentă și spumoasă și o remarcabilă construcție psihologică a unei prietenii vechi de cincisprezece ani. Trei oameni, trei povești și o prietenie.

 

Distinsă cu premiul Laurence Olivier pentru „Cel mai bun text de comedie”, Premiul Tony și Premiul Criticilor din New York (Best Comedy), Artă este cea mai jucată piesă a Yasminei Reza, e tradusă în peste treizeci de limbi, iar în România se joacă din 2002 pe scene din București, Cluj, Târgu Mureș, Brașov, Arad, etc.

 

Număr de vizualizări :829


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro