Pleiada Boutique Hotel găzduiește expoziția “Falstaff’s Women” a artistului Leontin Păun

apr. 30th, 2019 | By | Category: Postcard

Pleiada Boutique Hotel anunță o nouă expoziție de artă: ”Falstaff’s Women”, de Leontin Păun. Expoziția va fi deschisă pe toată durata lunii mai (1-31 mai 2019) în recepția hotelului și face parte din programul lunii, care poartă genericul luna Naturii.  Expoziția cuprinde 18 lucrări de desen, pictură și sculptură.   “Continuăm să aducem arta în lumea Pleiada Boutique Hotel, pe care o recomandăm ca pe o micro-lume a ospitalității și a rafinamentului. Bineînțeles, din povestea noastră fac parte: Opera Națională Română Iași, festivalurile mari din Iași, dar și artiștii noștri, care expun pe simezele din alte țări și care sunt la nivelul celor cinci stele. Lucrările din expoziția Falstaff’s Women le-am ales împreună cu artistul, căutând culoarea, natura, copilăria și simbolurile lumii lui Leontin Păun. Lucrările sunt deosebite și sunt susținute de povești care oglindesc profunzimea trăirilor și experiența artistului”, precizează Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel.

“Artiștii trăiesc și din admirația publicului, de aceea provocarea Pleiada Boutique Hotel a fost una căreia i-am dat curs, pentru că e o nouă întâlnire cu cei care intră în lumea mea prin arta mea. Am ales lucrările care, printr-un paradox, sunt cele mai apropiate de viață, care prin moarte, vorbesc despre viață”, spune Leontin Păun.

Leontin Păun s-a născut în 1978 în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău. A studiat la secția de Sculptură din cadrul Academiei de Artă “George Enescu” din Iași. Din 2005, este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, iar din 2010 este Profesor la Școala Atelier Nr.1 din Iași. Artistul este implicat în realizarea picturilor, sculpturilor de mici dimensiuni, sau chiar bijuterii, prin care conferă privitorilor săi confesiune și sinceritate. Site-ul oficial al artistului: www.leontinpaun.ro.

Falstaff’s Women este cea de-a treia expoziție din cadrul Pleiada Boutique Hotel, după cea a lui Constantin Tofan (Anotimpuri) din martie și cea semnată de Horațiu Mălăele (Autoportret) din aprilie.

Pleiada Boutique Hotel se poziționează ca susținător și sponsor al principalelor proiecte culturale ieșene.

 

Număr de vizualizări :968


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro